Onze pakketten

Pakketten waar je van gaat Glunderen.

Kies het pakket dat het beste past bij jouw behoefte en stel deze naar wens samen.

Met de Glunder keuzehulp hebben wij de beste producten geselecteerd.

Van tandenborstel tot tandpasta en van mondspoeling tot ragers. Heb je last van gevoelige tanden of een slechte adem? Heb je snel gaatjes of wil je graag wittere tanden? Voor elke behoefte hebben wij een oplossing.

Ragers

Nooit meer zonder ragers

Witte tanden

Alles voor witte tanden

Gevoelige tanden

Alles voor gevoelig tandvlees

Tegen gaatjes

Alles om gaatjes te voorkomen

Frisse adem

Alles voor een frisse adem

Voor een beugel

Alles voor de beugel

Kids

Alles voor kinderen van 0-12 jaar

Zelf samenstellen

Bekijk alle producten

Glunder pakketten

Alle pakketten bij Glunder zijn met zorg samengesteld en ingericht per specifieke behoefte. In de pakketten vind je speciaal geselecteerde tandenborstels, tandpasta’s, ragers, mondspoelingen en meer om jouw gebit te onderhouden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste A-merken zoals Oral-B, Lactona, Playbrush, Sensodyne, O7, Zendium, Bluem, Erskine/Piksters, Idontix, Tepe, Listerine, Dentaid, Gum, Elmex en Opalescence.

Of je nou snel last hebt van gaatjes (cariës), last van gevoelig tandvlees of gevoelige tanden, graag wittere tanden wilt, irritaties hebt door een beugel of graag een frissere adem wilt, we hebben voor elke behoefte de beste producten. Alles valt of staat natuurlijk met aandacht. Aandacht voor het gebit. Wat kun je zelf doen om het gebit te onderhouden?

Tandenpoetsen met de juiste tandpasta

De basis van alles is natuurlijk gewoon goed poetsen met een schone tandenborstel. Doe dit dan ook tweemaal per dag en neem hier dan ook even de moeite voor. Hoe vaak moet ik mijn tandenborstel vervangen? Is ook een vraag die regelmatig terugkomt. Het is te adviseren om minimaal eens per 10 weken de tandenborstel te vervangen. Kies daarnaast de tandpasta die past bij jouw behoefte. Er zijn zeer specifieke tandpasta’s beschikbaar voor verschillende behoeften.

Ragen / Ragers gebruiken

Ragen draagt bij aan een optimale mondverzorging. Hiermee verwijder je eenvoudig tandplak en etensresten die een slechte adem of snel gaatjes veroorzaken.

Gebruik mondspoeling

Er zijn altijd plekken in de mond die moeilijk te bereiken zijn met de tandenborstel. Het gebruik maken van mondspoeling zorgt voor een perfecte ondersteuning.

Tongschraper

Meestal nestelen bacteriën zich achter op de tong en veroorzaken vanuit daar een vieze lucht. Door gebruik te maken van een tongschraper kun je deze bacteriën verwijderen.

Buiten al deze tips is het natuurlijk van belang om gewoon tweemaal per jaar naar de tandarts te gaan voor reguliere controles. Daarnaast kunnen zij vaak ook nog extra tips geven omdat zij inzicht hebben in jouw gebit.

Unieke naleverservice

Stel het ideale pakket specifiek naar jouw behoefte samen en maak gebruik van onze slimme naleverservice. Kies er voor om je producten eens per 6, 8 of 10 weken te ontvangen en grijp nooit meer mis in de badkamer. Met de flexibele naleverservice zit je nergens aan vast. Op ieder moment kun je jouw pakket wijzigen, pauzeren, overslaan of verwijderen. Bij ieder pakket geven wij ons herhaaladvies, zodat je eenvoudig je optimale pakket kan samenstellen.

Glunderaars vragen

Hoe werkt de naleverservice?

Met de naleverserice willen wij jullie ontzorgen. Bepaal zelf hoe vaak en welke producten je wilt ontvangen. Deze zullen op het door jou uitgekozen moment worden thuisbezorgd. Uiteraard kun je het stopzetten of pauzeren wanneer je wilt. Je zit nergens aan vast.

Kan ik ook eenmalig bestellen?

Uiteraard. Met de slimme naleverservice proberen wij jouw te ontzorgen, maar je hebt zelf de keuze of je dit graag wilt of niet. In de winkelmand kun je kiezen voor "eenmalig".

Ik wil mijn naleverservice pauzeren of stoppen, kan dit?

Uiteraard kun je het stopzetten of pauzeren wanneer je wilt. Je zit nergens aan vast. Je kunt dit doen in de ik-Glunder omgeving.

Ik wil extra producten toevoegen aan mijn naleverservice, is dit mogelijk?

Absoluut. In de ik-glunder omgeving kun je alles naar wens aanpassen. Hier kun je producten verwijderen en toevoegen wanneer je maar wilt. Je bent volledig flexibel.

Ik wil producten verwijderen uit mijn naleverservice, is dit mogelijk?

Absoluut. In de ik-glunder omgeving kun je alles naar wens aanpassen. Hier kun je producten verwijderen en toevoegen wanneer je maar wilt. Je bent volledig flexibel.

Glunderaars vertellen

Lees hier wat andere Glunderaars vinden.

9/10
Handige website en ook nog een goede prijs.
Natasja, Krimpen
31 mei 2022
10/10
Snelle levering en goede producten. Handige naleverservice
Diane, Breda
17 mei 2022
9/10
Ik bestelde Gorilla Floss. Het was er na twee dagen. Het flossdraad is zoals beloofd ijzersterk, heel aangenaam na altijd brekende flossdraadjes van andere merken. Het enige waar nog winst op te behalen is misschien, is het formaat van de verpakking. Die zou uit milieuoverwegingen wel wat kleiner mogen.
Eline , Rotterdam
7 mei 2022
10/10
Makkelijk besteld snel in huis
Karin, Valkenswaard
6 mei 2022
9/10
de spullen zijn fantastisch! ook de afhaal mogelijkheid is geweldig... de spullen staan gelijk klaar en kan ik ze afhalen... kortom een aanrader!
dorien gameren, Geldermalsen
20 april 2022
10/10
Top producten en goede service
Floor, Waalwijk
1 april 2022
10/10
Ik gebruik dagelijks interdentale ragers van Te Pé vanwege de kwaliteit. Daar betaal je voor. Bij Glunder werd ik aangenaam verrast door de scherpe prijs en goede service.
Aida , Noord-Scharwoude
27 maart 2022
10/10
Eerst gekozen voor eenmalige bestelling en nu omgezet naar naleverservice. Ideaal vanwege het gemak en altijd schone spullen in huis.
Lieve, Sneek
22 maart 2022
9/10
Volgende dag al geleverd en goede prijs.
Jenny, Den Haag
2 maart 2022
9/10
overzichtelijke website! makkelijk te bestellen... hele snelle reactie als je vragen heb. .afhaal mogelijkheid. en vooral de spullen zijn werkelijk fantastisch... kortom aanrader..
dorien gameren, Geldermalsen
20 februari 2022

Blijf up to date

Wil je de nieuwsbrief van Glunder ontvangen? Meld je aan en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.

Lees hier ons privacybeleid.