Onze pakketten

Pakketten waar je van gaat Glunderen.

Kies het pakket dat het beste past bij jouw behoefte en stel deze naar wens samen.

Met de Glunder keuzehulp hebben wij de beste producten geselecteerd.

Van tandenborstel tot tandpasta en van mondspoeling tot ragers. Heb je last van gevoelige tanden of een slechte adem? Heb je snel gaatjes of wil je graag wittere tanden? Voor elke behoefte hebben wij een oplossing.

Ragers

Nooit meer zonder ragers

Witte tanden

Alles voor witte tanden

Gevoelige tanden

Alles voor gevoelig tandvlees

Tegen gaatjes

Alles om gaatjes te voorkomen

Frisse adem

Alles voor een frisse adem

Voor een beugel

Alles voor de beugel

Kids

Alles voor kinderen van 0-12 jaar

Zelf samenstellen

Bekijk alle producten

Glunder pakketten

Alle pakketten bij Glunder zijn met zorg samengesteld en ingericht per specifieke behoefte. In de pakketten vind je speciaal geselecteerde tandenborstels, tandpasta’s, ragers, mondspoelingen en meer om jouw gebit te onderhouden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste A-merken zoals Oral-B, Lactona, Playbrush, Sensodyne, O7, Zendium, Bluem, Erskine/Piksters, Idontix, Tepe, Listerine, Dentaid, Gum, Elmex en Opalescence.

Of je nou snel last hebt van gaatjes (cariës), last van gevoelig tandvlees of gevoelige tanden, graag wittere tanden wilt, irritaties hebt door een beugel of graag een frissere adem wilt, we hebben voor elke behoefte de beste producten. Alles valt of staat natuurlijk met aandacht. Aandacht voor het gebit. Wat kun je zelf doen om het gebit te onderhouden?

Tandenpoetsen met de juiste tandpasta

De basis van alles is natuurlijk gewoon goed poetsen met een schone tandenborstel. Doe dit dan ook tweemaal per dag en neem hier dan ook even de moeite voor. Hoe vaak moet ik mijn tandenborstel vervangen? Is ook een vraag die regelmatig terugkomt. Het is te adviseren om minimaal eens per 10 weken de tandenborstel te vervangen. Kies daarnaast de tandpasta die past bij jouw behoefte. Er zijn zeer specifieke tandpasta’s beschikbaar voor verschillende behoeften.

Ragen / Ragers gebruiken

Ragen draagt bij aan een optimale mondverzorging. Hiermee verwijder je eenvoudig tandplak en etensresten die een slechte adem of snel gaatjes veroorzaken.

Gebruik mondspoeling

Er zijn altijd plekken in de mond die moeilijk te bereiken zijn met de tandenborstel. Het gebruik maken van mondspoeling zorgt voor een perfecte ondersteuning.

Tongschraper

Meestal nestelen bacteriën zich achter op de tong en veroorzaken vanuit daar een vieze lucht. Door gebruik te maken van een tongschraper kun je deze bacteriën verwijderen.

Buiten al deze tips is het natuurlijk van belang om gewoon tweemaal per jaar naar de tandarts te gaan voor reguliere controles. Daarnaast kunnen zij vaak ook nog extra tips geven omdat zij inzicht hebben in jouw gebit.

Unieke naleverservice

Stel het ideale pakket specifiek naar jouw behoefte samen en maak gebruik van onze slimme naleverservice. Kies er voor om je producten eens per 6, 8 of 10 weken te ontvangen en grijp nooit meer mis in de badkamer. Met de flexibele naleverservice zit je nergens aan vast. Op ieder moment kun je jouw pakket wijzigen, pauzeren, overslaan of verwijderen. Bij ieder pakket geven wij ons herhaaladvies, zodat je eenvoudig je optimale pakket kan samenstellen.

Glunderaars vragen

Hoe werkt de naleverservice?

Met de naleverserice willen wij jullie ontzorgen. Bepaal zelf hoe vaak en welke producten je wilt ontvangen. Deze zullen op het door jou uitgekozen moment worden thuisbezorgd. Uiteraard kun je het stopzetten of pauzeren wanneer je wilt. Je zit nergens aan vast.

Kan ik ook eenmalig bestellen?

Uiteraard. Met de slimme naleverservice proberen wij jouw te ontzorgen, maar je hebt zelf de keuze of je dit graag wilt of niet. In de winkelmand kun je kiezen voor "eenmalig".

Ik wil mijn naleverservice pauzeren of stoppen, kan dit?

Uiteraard kun je het stopzetten of pauzeren wanneer je wilt. Je zit nergens aan vast. Je kunt dit doen in de ik-Glunder omgeving.

Ik wil extra producten toevoegen aan mijn naleverservice, is dit mogelijk?

Absoluut. In de ik-glunder omgeving kun je alles naar wens aanpassen. Hier kun je producten verwijderen en toevoegen wanneer je maar wilt. Je bent volledig flexibel.

Ik wil producten verwijderen uit mijn naleverservice, is dit mogelijk?

Absoluut. In de ik-glunder omgeving kun je alles naar wens aanpassen. Hier kun je producten verwijderen en toevoegen wanneer je maar wilt. Je bent volledig flexibel.

Glunderaars vertellen

Lees hier wat andere Glunderaars vinden.

10/10
Per toeval in aanraking gekomen met deze tandgel en was zeer verrast hoe goed deze werkt. Alles in de omschrijving klopt. En de snelle levering niet vergeten. Een aanrader!
Tine Creebsburg, Rotterdam
25 april 2024
10/10
Snelle levering, goede kwaliteit
Adrieke , Bergen op Zoom
3 maart 2024
10/10
Producten die niet meer in de winkel te vinden is. Heel blij mee.
K., Nijbroek
15 februari 2024
10/10
Het is een goedkope leverancier met goede service.
m,kol, Hoogvliet Rotterdam
8 februari 2024
10/10
na wat research een model gekozen en de goedkoopste variant opgezocht. Glunder dus. Snel bezorgd met goede tussenstanden.
Peter, Utrecht
16 januari 2024
10/10
Was op zoek naar tandenragers en heb ze bij Glunder gevonden. Netjes verpakt en direct verzonden na bestellen. Kortom tevreden klant.
Hans, Barendrecht
31 december 2023
9/10
De ene dag bestel, de volgende in huis en geen 7 euro, maar 4,50 , daar kan ik mee vooruit.
Evelien, Deurne
13 december 2023
8/10
Snelle levering, product voldoet aan de beschrijving
Hans, Heino
4 november 2023
8/10
Snel geleverd. Voor zo'n kleine tube, wel een erg grote verpakking. Had makkelijk door de brievenbus gekund.
Paul, Hoofddorp
23 oktober 2023
8/10
Kan het andere dus nog niet aan bevelen.
Nicole, Leidschendam
9 oktober 2023

Blijf up to date

Wil je de nieuwsbrief van Glunder ontvangen? Meld je aan en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.

Lees hier ons privacybeleid.