Onze pakketten

Pakketten waar je van gaat Glunderen.

Kies het pakket dat het beste past bij jouw behoefte en stel deze naar wens samen.

Met de Glunder keuzehulp hebben wij de beste producten geselecteerd.

Van tandenborstel tot tandpasta en van mondspoeling tot ragers. Heb je last van gevoelige tanden of een slechte adem? Heb je snel gaatjes of wil je graag wittere tanden? Voor elke behoefte hebben wij een oplossing.

Ragers

Nooit meer zonder ragers

Witte tanden

Alles voor witte tanden

Gevoelige tanden

Alles voor gevoelig tandvlees

Tegen gaatjes

Alles om gaatjes te voorkomen

Frisse adem

Alles voor een frisse adem

Voor een beugel

Alles voor de beugel

Kids

Alles voor kinderen van 0-12 jaar

Zelf samenstellen

Bekijk alle producten

Glunder pakketten

Alle pakketten bij Glunder zijn met zorg samengesteld en ingericht per specifieke behoefte. In de pakketten vind je speciaal geselecteerde tandenborstels, tandpasta’s, ragers, mondspoelingen en meer om jouw gebit te onderhouden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste A-merken zoals Oral-B, Lactona, Playbrush, Sensodyne, O7, Zendium, Bluem, Erskine/Piksters, Idontix, Tepe, Listerine, Dentaid, Gum, Elmex en Opalescence.

Of je nou snel last hebt van gaatjes (cariës), last van gevoelig tandvlees of gevoelige tanden, graag wittere tanden wilt, irritaties hebt door een beugel of graag een frissere adem wilt, we hebben voor elke behoefte de beste producten. Alles valt of staat natuurlijk met aandacht. Aandacht voor het gebit. Wat kun je zelf doen om het gebit te onderhouden?

Tandenpoetsen met de juiste tandpasta

De basis van alles is natuurlijk gewoon goed poetsen met een schone tandenborstel. Doe dit dan ook tweemaal per dag en neem hier dan ook even de moeite voor. Hoe vaak moet ik mijn tandenborstel vervangen? Is ook een vraag die regelmatig terugkomt. Het is te adviseren om minimaal eens per 10 weken de tandenborstel te vervangen. Kies daarnaast de tandpasta die past bij jouw behoefte. Er zijn zeer specifieke tandpasta’s beschikbaar voor verschillende behoeften.

Ragen / Ragers gebruiken

Ragen draagt bij aan een optimale mondverzorging. Hiermee verwijder je eenvoudig tandplak en etensresten die een slechte adem of snel gaatjes veroorzaken.

Gebruik mondspoeling

Er zijn altijd plekken in de mond die moeilijk te bereiken zijn met de tandenborstel. Het gebruik maken van mondspoeling zorgt voor een perfecte ondersteuning.

Tongschraper

Meestal nestelen bacteriën zich achter op de tong en veroorzaken vanuit daar een vieze lucht. Door gebruik te maken van een tongschraper kun je deze bacteriën verwijderen.

Buiten al deze tips is het natuurlijk van belang om gewoon tweemaal per jaar naar de tandarts te gaan voor reguliere controles. Daarnaast kunnen zij vaak ook nog extra tips geven omdat zij inzicht hebben in jouw gebit.

Unieke naleverservice

Stel het ideale pakket specifiek naar jouw behoefte samen en maak gebruik van onze slimme naleverservice. Kies er voor om je producten eens per 6, 8 of 10 weken te ontvangen en grijp nooit meer mis in de badkamer. Met de flexibele naleverservice zit je nergens aan vast. Op ieder moment kun je jouw pakket wijzigen, pauzeren, overslaan of verwijderen. Bij ieder pakket geven wij ons herhaaladvies, zodat je eenvoudig je optimale pakket kan samenstellen.

Glunderaars vragen

Hoe werkt de naleverservice?

Met de naleverserice willen wij jullie ontzorgen. Bepaal zelf hoe vaak en welke producten je wilt ontvangen. Deze zullen op het door jou uitgekozen moment worden thuisbezorgd. Uiteraard kun je het stopzetten of pauzeren wanneer je wilt. Je zit nergens aan vast.

Kan ik ook eenmalig bestellen?

Uiteraard. Met de slimme naleverservice proberen wij jouw te ontzorgen, maar je hebt zelf de keuze of je dit graag wilt of niet. In de winkelmand kun je kiezen voor "eenmalig".

Ik wil mijn naleverservice pauzeren of stoppen, kan dit?

Uiteraard kun je het stopzetten of pauzeren wanneer je wilt. Je zit nergens aan vast. Je kunt dit doen in de ik-Glunder omgeving.

Ik wil extra producten toevoegen aan mijn naleverservice, is dit mogelijk?

Absoluut. In de ik-glunder omgeving kun je alles naar wens aanpassen. Hier kun je producten verwijderen en toevoegen wanneer je maar wilt. Je bent volledig flexibel.

Ik wil producten verwijderen uit mijn naleverservice, is dit mogelijk?

Absoluut. In de ik-glunder omgeving kun je alles naar wens aanpassen. Hier kun je producten verwijderen en toevoegen wanneer je maar wilt. Je bent volledig flexibel.

Glunderaars vertellen

Lees hier wat andere Glunderaars vinden.

10/10
Je besteld via de computer en alles wordt voor je geregeld, perfect , echt een aanrader.
Marco, Geldermalsen
14 oktober 2021
10/10
Snelle afhandeling van mijn bestelling, en ook snel geleverd. Bij de bestelling zat een met de hand geschreven kaartje als dank voor mijn bestelling. Dat vind ik zeer persoonlijk overkomen anno 2021.
Bram, 's-Gravenzande
17 november 2021
10/10
Ik heb nu een aantal keren de naleverservice mogen gebruiken en het is ideaal. Heb je nog genoeg thuis, dan kan je optijd de bestelling uitstellen. Je krijgt namelijk een paar dagen van te voren een herrinering dat je bestelling verstuurd wordt. Zo denkt het bedrijf met je mee!
Marc , Buren Gld
30 september 2021
10/10
Goede producten en service
Eva, Weert
28 oktober 2021
9/10
De bestelling kwam optijd en netjes verpakt binnen, handig dit!
Rico, de Ridder
5 juli 2021
10/10
We zijn vooral erg enthousiast over de whitening toothpaste met fluoride van Opalescene. De smaak is top en het werkt echt goed, resultaat al snel te zien. Ik zou zeggen wie witte tanden en een frisse adem wilt gebruik deze tandpasta.
Marjoleine, Meteren
19 juli 2021
9/10
Goede service, fijn advies. Ragers altijd netjes op tijd binnen
Karin, Den Helder
4 juni 2021
10/10
Super goede producten. En het was zo snel in huis echt geweldig. En hoe fijn is het om elke maand de producten in huis te heben die je altijd gebruik.
Farah, Culemborg
14 oktober 2021
10/10
Echt top. Goede service en communicatie.
Rico, Den Bosch
17 februari 2021
10/10
Belofte wordt waar gemaakt en keuze uit de beste producten
Gini, Hoorn
20 januari 2022

Blijf up to date

Wil je de nieuwsbrief van Glunder ontvangen? Meld je aan en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.

Lees hier ons privacybeleid.