Alle Opalescence producten

Producten waar je van gaat Glunderen

<< Terug naar alle producten

Opalescence

Standaard
Standaard
Prijs laag - hoog
Prijs hoog - laag
Naam Z - A
Naam A - Z
Meest gekozen
Direct leverbaar
€8,99
Herhaal advies
Direct leverbaar
€7,99
Herhaal advies

Opalescence. De beste tandpasta voor witte tanden

Opalescence is marktleider in de categorie whitening tandpasta. Heel veel sterren in Hollywood gebruiken Opalescence tandpasta. Sterker nog: het is zelfs de meest gebruikte tandpasta van Hollywood. Heb je de tanden laten bleken? Dan is de Opalescence tandpasta ideaal. Het zorgt er namelijk voor dat het resultaat van het tandenbleken langer zichtbaar blijft. Ben je dus op zoek naar een geschikte whitening tandpasta? Dan is de Opalescence tandpasta echt wat voor jou. Op Glunder.nl vind je de Opalescence Sensitivity Relief Whitening Tandpasta en de Opalescence Whitening Tandpasta Cool Mint.

De Opalescence Sensitivity Relief Whitening tandpasta

Wil je stralende witte tanden? Of je witte tanden onderhouden? Stop met zoeken en probeer de Opalescence Whitening Sensitivity Relief Cool Mint tandpasta. Vaak heb je binnen een aantal maanden al een paar tinten wittere tanden. Deze tandpasta zorgt ervoor dat tandvlekken worden verwijderd en bezorgt je ook nog eens een frisse adem. Deze tandpasta is voorzien van fluoride wat zorgt voor een blekende werking en is aan te raden om te gebruiken na het tandenbleken. De inhoud van de tube tandpasta is 100ml.

De Opalescence Whitening tandpasta Cool Mint

Wil jij jouw witte tanden onderhouden? Of wil je net een paar tinten lichtere tanden? Dan is de Opalescence Whitening Tandpasta Cool Mint perfect voor jou. De tandpasta is zeer efficiënt tegen het verkleuren van de tanden omdat het snel aanslag op de tanden verwijdert. De unieke tandpasta, die ook fluoride bevat, versterkt en hersteld het tandglazuur. Met een inhoud van 100ml doe je ook nog eens extra lang met een tube. Deze tandpasta zorgt voor extra ondersteuning na het tandenbleken waardoor je langer van het resultaat kunt genieten.

Bekijk hier al onze tandpasta's

De juiste producten voor iedere behoefte


Gevoelig tandvlees
Meest gekozen

Gevoelig tandvlees

Alles voor gevoelig tandvlees

Bekijk hier

Frisse adem
Meest gekozen

Frisse adem

Alles voor een frisse adem

Bekijk hier

Tegen gaatjes
Meest gekozen

Tegen gaatjes

Alles om gaatjes te voorkomen

Bekijk hier

149 - droge mond - 80x80.png
Meest gekozen

Droge mond

Alles tegen een droge mond

Bekijk hier

Blijf up to date

Wil je de nieuwsbrief van Glunder ontvangen? Meld je aan en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.

Lees hier ons privacybeleid.