Blogs die jou laten Glunderen.

Welke tandpasta pasta het beste bij mijn gebit?

Welke tandpasta pasta het beste bij mijn gebit?

Soms is het lastig kiezen welke tandpasta het beste bij jou past. Er is natuurlijk ook enorm veel keuze tussen verschillende merken en zijn er tandpasta’s voor allerlei behoeftes. Benieuwd welke tandpasta het beste past bij jouw gebit? Hieronder hebben we diverse tandpasta’s uitgelicht voor verschillende behoeftes.

Tandpasta voor gevoelig tandvlees

Enorm veel mensen hebben regelmatig last van gevoelig tandvlees. Gelukkig zijn er tandpasta’s ontwikkeld die helpen bij het bestrijden hiervan. Deze tandpasta’s zorgen namelijk voor een extra laagje op de tanden waardoor er meer bescherming ontstaat en het tandglazuur kan herstellen. Het drinken van een koud drankje of eten van een warme hap moet natuurlijk kunnen zonder pijn aan de tanden.

Bekijk hier alle tandpasta’s voor gevoelig tandvlees

Beste tandpasta voor witte tanden

Wittere tanden, wie wil dat nou niet? Diverse whitening tandpasta’s kunnen jouw tanden op het oog witter laten lijken. Een whitening tandpasta zorgt voor een extra laagje op de tanden waardoor deze gepolijst worden en extra glans geeft. Dit laat de tanden er witter uit zien. Ook kan het laten bleken van de tanden een oplossing bieden. Deze tandpasta’s werken ook perfect ter ondersteuning wanneer de tanden gebleekt zijn. Op glunder.nl is een uitgebreid aanbod van whitening tandpasta's te vinden.

Bekijk hier alle tandpasta’s voor witte tanden

Tandpasta tegen gaatjes (cariës)

Suikers en zuren zijn nog steeds de grootste boosdoener voor het krijgen van gaatjes/cariës. Gaatjes ontstaan doordat er tandplak achterblijft op de tanden en kiezen. Deze tandplak is voorzien van bacteriën die ervoor zorgen dat suikers worden omgezet in zuren. Deze zuren zijn slecht voor het tandglazuur en deze kunnen uiteindelijk leiden tot een gaatje. Het is dan ook van belang dat de suikers en zuren onschadelijk gemaakt worden en niet te lang actief zijn in de mond. Dit doe je onder andere met de juiste tandpasta tegen cariës. Poets tweemaal per dag de tanden en neem hier even goed de tijd voor.

Bekijk hier alle tandpasta’s tegen cariës

Tandpasta voor een frisse adem

Hoe vervelend is het wel niet als je snel last hebt van een slechte adem? Er zijn gelukkig tandpasta’s ontwikkeld om dit te voorkomen en een frisse adem te creëren en zo lang mogelijk te behouden. Deze tandpasta’s zijn vaak voorzien van een ingrediënt dat hierbij helpt. Zo kun je altijd met zelfvertrouwen op pad.

Bekijk hier alle tandpasta’s voor een frisse adem.

Terug naar overzicht

Bovenstaande tekst is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en gesprekken met specialisten. Aan bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden ontleend en uw persoonlijke mening kan uiteraard verschillen.

Meest verkochte tandpasta's

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis. Bestel eenmalig of met onze unieke naleverservice.

Meest gekozen
Direct leverbaar
€6,95 €5,55
Herhaal advies
Meest gekozen
Direct leverbaar
€8,99
Herhaal advies
Meest gekozen
Direct leverbaar
€4,50
Herhaal advies
Direct leverbaar
€3,69
Herhaal advies
Direct leverbaar
€7,99
Herhaal advies

De juiste producten voor iedere behoefte


Gevoelig tandvlees
Meest gekozen

Gevoelig tandvlees

Alles voor gevoelig tandvlees

Bekijk hier

Frisse adem
Meest gekozen

Frisse adem

Alles voor een frisse adem

Bekijk hier

Tegen gaatjes
Meest gekozen

Tegen gaatjes

Alles om gaatjes te voorkomen

Bekijk hier

149 - droge mond - 80x80.png
Meest gekozen

Droge mond

Alles tegen een droge mond

Bekijk hier

Blijf up to date

Wil je de nieuwsbrief van Glunder ontvangen? Meld je aan en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.

Lees hier ons privacybeleid.