Blogs die jou laten Glunderen.

Slechte adem.jpg

Tips tegen een slechte adem

Bekijk hier al onze producten voor een frisse adem.

Heb jij ook wel eens last van een slechte adem? Of een stinkende adem? Wil jij een slechte adem verhelpen?

Natuurlijk! Een slechte adem komt bij iedereen wel eens voor. Niks om je voor te schamen. Helaas zijn er mensen waarbij het meer regelmaat is dan uitzondering. De vraag is dan natuurlijk: wat kun je hieraan doen?

Een slechte adem is natuurlijk balen voor de mensen om je heen, maar bovenal vooral heel vervelend voor jou zelf. Vaak gaat dit ten koste van het zelfvertrouwen en kan het zorgen voor onzekerheid. Maar wat kun je eraan doen? Tegenwoordig zijn er heel veel hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat een slechte adem gewoon een hele frisse adem wordt!

Tips tegen een slechte adem

Bekijk onderstaande enkele tips tegen een slechte adem. Bekijk hier al onze producten voor een frisse adem.

Dagelijkse routines

Naast het gewoon goed onderhouden van het gebit zijn er nog een aantal veroorzakers van een slechte adem. Natuurlijk eet iedereen wel eens een keer knoflook, maar er zijn aantal zaken die mede veroorzaker zijn van een slechte adem. Uiteraard kun je hier zelf wat in veranderen. Matig het gebruik van koffie en alcohol, eet gezond, drink genoeg water en stop met roken!

Ragen / Ragers gebruiken

Ragen draagt bij aan een optimale mondverzorging. Hiermee verwijder je eenvoudig tandplak en etensresten die een slechte adem veroorzaken.

Schone tandenborstel

Poets de tanden uiteraard minimaal twee keer per dag met een schone tandenborstel. Hoe vaak moet ik mijn tandenborstel vervangen? Het antwoordt hierop is eigenlijk minimaal eens per 8/10 weken.

Gebruik de juiste tandpasta

Er zijn tandpasta’s die helemaal gemaakt zijn voor een frisse adem. Deze tandpasta’s hebben ingrediënten die zorgen voor een langdurig frisse adem.

Gebruik mondspoeling

Er zijn altijd plekken in de mond die moeilijk te bereiken zijn met de tandenborstel. Het gebruik maken van mondspoeling zorgt voor een perfecte ondersteuning. Ook qua mondspoelingen zijn er een aantal die echt gericht zijn op het krijgen van een frisse adem.

Tongschraper

Meestal nestelen bacteriën zich achter op de tong en veroorzaken vanuit daar een vieze lucht. Door gebruik te maken van een tongschraper kun je deze bacteriën verwijderen.

Buiten al deze tips is het natuurlijk van belang om gewoon tweemaal per jaar naar de tandarts te gaan voor reguliere controles. Daarnaast kunnen zij vaak ook nog extra tips geven omdat zij inzicht hebben in jouw gebit.

Bekijk hier al onze producten voor een frisse adem.

Terug naar overzicht

Bovenstaande tekst is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en gesprekken met specialisten. Aan bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden ontleend en uw persoonlijke mening kan uiteraard verschillen.

Meest verkochte producten voor een frisse adem


Meest gekozen
Direct leverbaar
€8,99
Herhaal advies
Direct leverbaar
€13,95
Herhaal advies
Direct leverbaar
€14,95 €9,99
Herhaal advies
Direct leverbaar
€7,99
Herhaal advies
Direct leverbaar
€6,89
Herhaal advies

De juiste producten voor iedere behoefte


Gevoelig tandvlees
Meest gekozen

Gevoelig tandvlees

Alles voor gevoelig tandvlees

Bekijk hier

Frisse adem
Meest gekozen

Frisse adem

Alles voor een frisse adem

Bekijk hier

Tegen gaatjes
Meest gekozen

Tegen gaatjes

Alles om gaatjes te voorkomen

Bekijk hier

149 - droge mond - 80x80.png
Meest gekozen

Droge mond

Alles tegen een droge mond

Bekijk hier

Blijf up to date

Wil je de nieuwsbrief van Glunder ontvangen? Meld je aan en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.

Lees hier ons privacybeleid.