Blogs die jou laten Glunderen.

Glunder naleverservice

Vrijblijvende abonnementen, we kunnen niet meer zonder

Een abonnement op streamingsdiensten, maaltijdboxen, onderbroeken etc. zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Waarom niet een abonnement op jouw mondverzorging producten? Wat zijn de voordelen van de Glunder naleverservice?

Voordelen van een abonnement op mondverzorging

Je hebt maar één gebit en het is van belang deze goed te onderhouden. Dit doe je natuurlijk door tweemaal per dag de tanden te poetsen met een schone tandenborstel in combinatie met een goede tandpasta die aansluit bij jouw behoefte. Daarnaast hebben veel mensen behoefte aan extra verzorging door middel van mondspoeling of ragers.

Het is voor iedereen wel herkenbaar dat de haartjes van de tandenborstel scheef staan. Daarnaast gebruikt iedereen de rager ook wel eens te lang, en iedereen grijpt ook wel eens mis naar een tube tandpasta. Hoe fijn is het als je niet meer na hoeft te denken over wanneer jij je tandenborstel vervangt, of je schone ragers en of je een volle tube tandpasta in huis hebt.

Met de Glunder naleverservice willen we jou ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat je altijd op tijd de juiste producten in huis hebt. Zo hoef je hier zelf niet meer over na te denken. Handig toch?

Tot slot: het is goed om te weten dat je nergens aan vast zit, met de Glunder naleverservice ben je altijd flexibel. Pas aan, voeg toe, stop of pauzeer wanneer jij wilt. Jij bent de baas over jouw eigen naleverservice.

Bekijk hier alle pakketten


Bekijk hier alle producten

Terug naar overzicht

De juiste producten voor iedere behoefte


Gevoelig tandvlees
Meest gekozen

Gevoelig tandvlees

Alles voor gevoelig tandvlees

Bekijk hier

Frisse adem
Meest gekozen

Frisse adem

Alles voor een frisse adem

Bekijk hier

Tegen gaatjes
Meest gekozen

Tegen gaatjes

Alles om gaatjes te voorkomen

Bekijk hier

149 - droge mond - 80x80.png
Meest gekozen

Droge mond

Alles tegen een droge mond

Bekijk hier

Blijf up to date

Wil je de nieuwsbrief van Glunder ontvangen? Meld je aan en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.

Lees hier ons privacybeleid.