Ons verhaal

Een verhaal waar je van gaat Glunderen.

Herkenbaar?

Vervang jij je tandenborstel ook pas altijd als alle haartjes scheef staan? Probeer jij ook altijd het laatste restje tandpasta uit de tube te krijgen om deze erna gewoon weer terug te zetten? Probeer je dit de volgende dag gewoon weer? Kom je er dan uiteindelijk ook altijd achter dat je geen extra tube in huis hebt? Gebruik jij je ragers ook net iets te lang? 

Wij denken dat deze irritaties heel herkenbaar zijn.

Glunder- oprichters - website.jpg

Glunder

Om een oplossing te vinden voor deze irritaties is Glunder ontstaan. Opgericht in 2020 door twee broers Ramon en RenĂ©, die hier veelvuldig tegen aan liepen.

Hoe fijn is het als je nooit meer over dit soort zaken hoeft na te denken en gewoon altijd de juiste en beste spullen voor jouw mondverzorging in huis hebt? We werken nauw samen met diverse mondzorgprofessionals en gerenommeerde tandartspraktijken en kunnen daarom altijd de beste producten aanbieden.

Met de pakketten en slimme naleverservice van Glunder heb je altijd alles in huis voor jouw specifieke behoefte. Wij geven een advies op maat zodat jij altijd de juiste producten gebruikt. Daarnaast word je tandenborstel altijd op tijd vervangen (zo komen er nooit hele enge kleine beestjes op te zitten), heb je altijd genoeg tandpasta in huis (voorkom je ook nog eens ruzie met je vriend/vriendin over wie het laatste beetje uit de tube heeft gebruikt) en gebruik je ook gewoon schone ragers.

Iedereen blij toch?

White pakket

De beste producten voor verschillende behoeften

Iedere mond is anders en vraagt om een eigen aanpak. Daarnaast heeft het merendeel van de mensen behoefte aan extra mondverzorging. Doordat we samenwerken met diverse mondzorgspecialisten en gerenommeerde tandartspraktijken weten we welke behoeftes er zijn. Hiervoor bieden wij op maat samengestelde pakketten aan. Door pakketten op maat aan te bieden voor de meest voorkomende gebitsproblemen: gevoelige tanden, een slechte adem, snel last van gaatjes (Anti Caries), behoefte aan wittere tanden en mensen met een beugel wil Glunder een duidelijke adviserende rol op zich nemen. Glunder geeft advies op maat, maakt een selectie van de beste producten en stelt een frequentie voor hoe vaak de producten worden thuisbezorgd. Deze producten sluiten naadloos aan bij jouw behoefte en zijn met zorg geselecteerd door onze specialisten.

AdobeStock_143546964 - website over ons.jpg

Durf te Glunderen.

  • Slimme naleverservice. (altijd flexibel en te pauzeren wanneer jij wilt)
  • Nooit meer misgrijpen.
  • Alleen maar kwaliteitsproducten.
  • Thuisbezorgd wanneer jij wilt. Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis.
  • Speciaal geselecteerde tandenborstels, tandpasta's, mondspoelingen, ragers en meer..
  • Pakketten samengesteld naar jouw behoefte.
  • We werken samen met gerenommeerde tandartspraktijken en gespecialiseerde mondzorg specialisten

Glunderaars vertellen

Lees hier wat andere Glunderaars vinden.

8/10
Eerste keer me nieuwe tandpasta ontvangen met nalevering, best handig. Was inmiddels bijna op.
Jozefien, Almere
8 juni 2021
10/10
Snelle levering. Topservice
Jacob, Ochten
20 januari 2022
10/10
Snel geleverd en flexibel abonnement
Annet, Schijndel
19 oktober 2021
10/10
Goede producten en service
Eva, Weert
28 oktober 2021
10/10
Site is duidelijk en goed te volgen en goed bereikbaar voor vragen.
Jill, Geldermalsen
6 maart 2021
9/10
Goed advies en snelle levering.
Petra, Tiel
12 april 2021
9/10
Met de naleverservice heb ik alles in huis zodra het op is of vervangen moeten worden! Zodra ik het pakket ontvang, weet ik dat het tijd is om mijn tandenborstel te vervangen :-) En mocht ik nog genoeg op voorraad hebben, is dit eenvoudig aan te geven en sla ik gewoon een keer over. Prima service!
Marian, Oostzaan
10 maart 2021
9/10
Witte tandpasta besteld en bevalt goed tot nu toe.
Ineke, Schoonhoven
19 mei 2021
10/10
Ik maak nu al een aantal weken/maanden gebruik van het fantastische concept van Glunder. Ik zit nooit meer zonder tandpasta en ik kan eindelijk tijdig mijn tandenborstels vervangen. Het tandenpoetsen met een tandenborstel waar het eigenlijk niet meer mee kan is verleden tijd. Zeker een aanrader voor iedereen!
Floris, Utrecht
13 juli 2021
10/10
Snelle afhandeling van mijn bestelling, en ook snel geleverd. Bij de bestelling zat een met de hand geschreven kaartje als dank voor mijn bestelling. Dat vind ik zeer persoonlijk overkomen anno 2021.
Bram, 's-Gravenzande
17 november 2021

Blijf up to date

Wil je de nieuwsbrief van Glunder ontvangen? Meld je aan en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.

Lees hier ons privacybeleid.